Naslovna Specijal PR-Marketing U Alma Ras butiku odaberite tri artikla – dva platite, a treći...

U Alma Ras butiku odaberite tri artikla – dva platite, a treći dobijate na poklon

Ljubitelje BASIC komada, a koji su uvijek prijeko potrebni, obradovat će odlične pogodnosti koje se odnose na ovaj asortiman. U mjesecu januaru, pruža vam se prilika da izaberete tri vama najdraža artikla, dva platite, a treći dobijate GRATIS. U toku je i sniženje aktuelne kolekcije do 50%.

BASIC linija donjeg rublja brendova Alma Ras i Manners nastala je na osnovu potreba i želja vjernih kupaca. Ova linija ističe kvalitet prirodnih materijala i prepoznatljivog je dizajna. Prirodni materijali, te detalji poput profinjene čipke, donje rublje BASIC asortimana pored jednostavnosti u isti tren čini i ekskluzivnim.

U ovom mjesecu, pored odlične ponude na BASIC liniju, očekuju vas i odabrani modeli iz aktuelne kolekcije sniženi i do 50%. Dezeni koji prate svjetske trendove, najbolji prirodni materijali evropskog porijekla, te pomno odabrani detalji čine ove modele neodoljivim i glamuroznim.

Navedene pogodnosti odnose se na Alma Ras butik – A&K u Gradišci, kojeg možete potražiti u ulici Vojvode Mišića bb, odnosno u blizini gradske toplane.

Sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim i www.facebook.com/manners.man.in.motion