Naslovna Info Gradiška Tropic u Gradišci otvoren 0-24 (FOTO)

Tropic u Gradišci otvoren 0-24 (FOTO)

GRADIŠKA – Tropic maloprodaja, vodeći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, otvorio je danas svoju 49. trgovinu, Tropic supermarket u Gradišci.

Kupci su uživali brojne pogodnosti uz odlične cijene i poklone, a za najmlađe je priređen pravi spektakl.

U ugodnoj atmosferi, uz pratnju taburaškog orkestra, Tropic je dočekao brojne sugrađane u svojoj novoj trgovini, otvorenoj u Gradišci, na obali Save.

U moderno uređenoj Tropic trgovini, kupcima u Gradišci je na raspolaganju širok asortiman proizvoda, a izdvajaju se kreativno uređeni odjeli sa svježim voćem i povrćem, sirevima, delikatesom, mesnica te pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

“Otvaranjem ovog modernog i savremeno opremljenog Tropic marketa, obezbijedili smo radna mjesta za 27 radnika iz Gradiške, kojima želimo dobrodošlicu u našu kompaniju koja broji više od 1400 zaposlenih. Na površini od 840 metara kvadratnih u ponudi je preko 10.000 artikala najpoznatijih domaćih i stranih brendova kao i proizvoda naše trgovačke marke VOLIM, koju proizvode domaći proizvođači. Investiranje u širenje maloprodajne mreže i obezbjeđivanje novih radnih mjesta je dugoročno opredjeljenje Tropic maloprodaje u cilju stabilnog razvoja na domaćem tržištu”, izjavio je povodom otvaranja Tropic supermarketa u Gradišci, direktor kompanije Tropic maloprodaja, mr Damjan Davidović.

Na sam dan otvaranja, za kupce su organizovane brojne promocije, roštiljada i bogata sedmodnevna ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama.

Svaka stota kupovina je bila besplatna, a kupci koji su pazarali preko 50 KM zavrtili su kolo sreće i dobili vrijedne poklone.

Najsrećniji su kući odnijeli LED TV, mašinu za veš i druge vrijedne tehničke uređaje. Korisnici kartice Klub osmijeha dobili su 10 odsto popusta na cjelokupnu kupovinu.

Otvaranje nove trgovine, zaposleni u Tropic-u, proslavili su sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu, nakon čega je priređena velika zabava za najmlađe sugrađane.

Tropic market u Gradišci otvoren je 24 časa, a nalazi se u ul. Mladena Stojanovića bb, na keju, u prizemlju bivšeg hotela Kozara.

Foto galerija:

tropic-foto-17 tropic-foto-16 tropic-foto-15

tropic-foto-19 tropic-foto-1 tropic-foto-2 tropic-foto-3 tropic-foto-4 tropic-foto-5 tropic-foto-6 tropic-foto-7 tropic-foto-8 tropic-foto-9 tropic-foto-10 tropic-foto-11 tropic-foto-12 tropic-foto-13 tropic-foto-14


tropic-foto-18