Naslovna Info Gradiška TRIBINA DNS-a u KOZINCIMA

TRIBINA DNS-a u KOZINCIMA

GRADIŠKA – Nosilac kandidatske liste DNS-a u Gradišci Dane Malešević rekao je sinoć na predizbornom skupu u Kozincima da je DNS uvjeren u daleko bolji izborni rezultat u Gradišci nego na prošlim lokalnim izborima.
Malešević je naglasio da su građani prepoznali DNS kao stranku koja zna da se bori za narod i da su prepoznali kvalitetne kandidate na listi ove stranke za odbornike u lokalnom parlamentu.
-Na listi DNS-a u Gradišci je više od 80 odsto mladih visokoobrazovanih ljudi koji imaju energije da se bore i znaju kako da riješe probleme građana u svojim mjesnim zajednicama i na cijelom području opštine – naglasio je Malešević.
On je dodao da će DNS učešćem u lokalnom parlamentu uspjeti da relizuje svoje programske ciljeve, čijom će raelizacijom doći do jačanja privrede i otvaranja novih radnih mjesta.
-Prije svega potrebno je obezbijediti posao za mlade ljude koji danas sve više odlaze preko granice jer njihovim odlaskom ne samo da gubimo sve što smo uložili u njihovo školovanje nego gubimo mlade koji treba da stvaraju novu vrijednost u privredi i rađaju djecu, a time gubimo i budućnost Republike Srpske – naglasio je Malešević.
Kandidat na odborničkoj listi DNS-a Vladimir Janković rekao je da će DNS uvijek raditi u interesu svih građana i da će snagu koju od građana dobije na izborima usmjeriti u dalji razvoj privrede, podršku mladim bračnim parovima, socijalno ugroženom stanovništvu i boračkoj populaciji.
Janković je istakao da će u naredne četiri godine u odborničkim klupama insistirati da se obezbijede olakšice stranim i domaćim investitorima.
-Potrebno je više pažnje posvetiti domaćim privrednicima koji svoj kapital neće iznositi iz Republike Srpske nego će je graditi, ostavljati firme svojoj djeci i tako omogućiti trajno zaposlenje radnika – rekao je Janković.
Na predizbornom skupu u Kozincima predstavljena je lista kandidata DNS-a za odbornike u Skupštini opštine Gradiška.
 podrska-dns-u-kozincimadnspredstavljanje-kandidata-za-odbornike
dns-spreman-za-izbore
dns-na-tribini-u-kozincima