Naslovna Info Gradiška TRAŽI SE POMOĆ: Nestao Mirza Muharemagić

TRAŽI SE POMOĆ: Nestao Mirza Muharemagić

Traži se moj brat Mirza Muharemagić, rođ. nov. 1984, nestao u nedelju u većernjim satima u Gradišci, krenuo je pješke od kuće prema Gradu.

Na sebi je imao zelenu jaknu sa kapuljačom, braon hlače i crne patike.

Mole se svi ljudi da obrate pažnju po Gradu ili ako imate kakvu informaciju da javite meni na Messenger ili u policijsku stanicu u Gradišci.

POLICIJSKA UPRAVA GRADIŠKA: Poziv za pomoć pri pronalasku lica

Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 28.02.2022. godine oko 14,00 časova, prijavljen je nestanak lica sa fotografije, Mirza Muharemagić, koji se dana 27.02.2022. godine oko 18,00 časova udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u ulici Zijaha Zije Dizdarevića, grad Gradiška.

Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 175 cm, srednje tjelesne konstitucije, svijetle kratke kose i svijetlih braon očiju, nosi naočare, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao zelenu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i crne patike.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.