Naslovna Info Hronika Tragedija u okolini Srpca

Tragedija u okolini Srpca

SRBAC – Goran Jokanović (18) iz Kukulja poginuo je u ponedeljak rano ujutro, nakon pada sa motocikla. Saobraćajna nezgoda dogodila se na regionalnom putu Laktaši – Razboj u mestu Razboj Lijevčanski, saopšteno je u Centru javne bezbednosti Banjaluka.

Navodno je ovaj mladić u nedelju naveče bio na verskom zborovanju povodom pravoslavnog praynika Ivanjdana u Kukuljama. Prema svedočenjima meštana, on je posudio motocikl od kolege ali nije poznato gde je pošao. Nakon nekoliko kilometara, sleteo je sa puta i udario u drvo. Povrede kičme i drugih vitalnih organa bile su kobne a lekari koji su iz Srpca došli na mesto nesreće, konstatovali su smrt.

-O Goranu mogu reći sve najbolje. On je bio naš učenik, vredan i uzoran. Posle je upisao srednju šumarsku školu u Banjaluci. U Lijevče je sa roditeljima doselio tokom rata iz Travnika. Ima brata i sestru – kazao je „EuroBlicu“ Mile Majdanac, direktor OŠ „Dositej Obradović“ u Razboju, gde su šokirani ovom tragedijom.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Srbac. Okolnosti ove tragedije biće poznate nakon istrage koju vodi banjalučko Okružno tužilaštvo.

EuroBlic