Naslovna Sport Košarka “Top basket” iz Nove Topole na košarkaškom turniru u Prnjavoru

“Top basket” iz Nove Topole na košarkaškom turniru u Prnjavoru

U organizaciji OKK “Buldogs” iz Prnjavora, u nedjelju 12. juna održaće se košarkaški turnir na kojem pravo nastupa imaju igrači rođeni 2003. i 2004. godine.

Turnir se održava povodom 12 godina postojanja kluba. Glavni pokrovitelj turnira je Srpska dijaspora iz Slovenije. Na turniru će učestvovati šest ekipa, iz tri različite države. Pored domaćina na turnir dolaze još tri ekipe iz BiH, KK “Findo” iz Doboja, KK “WBS” iz Teslića, KK “Top Basket” iz Nove Topole. Iz Srbije dolazi ekipa KK “Čelarevo”, dok iz Hrvatske stiže KK “Strmac” iz Nove Gradiške.

“Košarkaši iz Čelareva dolaze dan ranije, a djeca će spavati kod naše djece. Za mjesec dana uloge će biti zamijenjene i mi ćemo biti gosti Čelareva. Biće ovo dobra prilika za naše mlade igrače da odigraju dobar turnir. Ovu generaciju od septembra očekuju nastupi u pionirskoj ligi, i svi se nadamo dobrim rezultatima kao što su to postizale i prethodne Buldogs generacije”, rekao je Aleksandar Bokur trener OKK “Buldogs”.

Mlade košarkaške nade okupiraće Prnjavor narednog vikenda. Biće to dobra prilika da se dječaci druže kako na terenu tako i van njega, ali i da pokažu svoje umijeće ispod koševa. Početak turnira je zakazan za 10 časova, a svim ljubiteljima košarke u Prnjavoru, ne preostaje ništa nego da uživaju u košarkaškim čarolijama.

Prnjavor.info – Zoran Ančić