Naslovna Info Gradiška “Tombolo komerc” donirao 200 litara sapuna bolnici u Gradišci

“Tombolo komerc” donirao 200 litara sapuna bolnici u Gradišci

GRADIŠKA – Vlasnik firme “Tombolo komerc” iz Gradiške Nemanja Cvijić donirao je danas gradiškoj bolnici 200 litara tečnog sapuna.

Cvijić je rekao da ovom donacijom želi da pomogne da se pojačanim mjerama higijene spriječi širenje virusa korona, dodajući da je još 200 litara tečnog sapuna koji proizvodi njegova firma donirao Crvenom krstu Gradiška.

On je naveo da vrlo dobro zna sa kakvom se opasnosti građani suočavaju, jer je rođen i odrastao u Italiji i ima informacije od roditelja koji tamo žive.

Cvijić se prije šest godina vratio u Gradišku i od roditelja preuzeo vođenje firme koja uvozi profesionalnu kozmetiku za frizerske salone.

Direktor Bolnice Gradiška Rajko Dodik zahvalio je Cvijiću na donaciji i pozvao sve građane koji su u mogućnosti da doniraju bolnici sredstva za higijenu, zaštitne maske i odijela.

“Potrebni su nam i respiratori i druga oprema. Nismo se spremali za ovu situaciju, jer su ovo okolnosti koje zahtijevaju vanredne mjere, povećanu potrošnju raznog materijala i korištenje opreme koje trenutno nemamo dovoljno”, naglasio je Dodik.

DONIRAO I CRVENOM KRSTU

Cvijićje donirao danas i Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Gradiška 200 litara tečnog sapuna za pranje ruku.

Cvijić je rekao da ovom donacijom želi da pomogne da se spriječi širenje virusa korona.