Naslovna Sport Tea Kovačević osvojila i teniski turnir u Novom Sadu

Tea Kovačević osvojila i teniski turnir u Novom Sadu

NOVI SAD – Tea Kovačević, osvajačica posljednjeg turnira ‘Little Mo Florida’ nastavilaje da žari ipali i na turnirima širom Balkana.

Tea je pomela svoje protivnice i u Novom Sadu, na turniru koji organizuje Tenisku savez Srbije, izgubivši samo jedan gem u šest mečeva.

Naša Tea pokazala je još jednom da joj nema ravne u svijetu u njenoj kategoriji, što je nakon povratka sa Floride rekao i gradonačelnik Zoran Adžić, kada je mladoj šampionki upriličio prijem.

-Tea je u fantastičnoj formi nakon tri uzastopna turnira u Hrvatskoj, gdje je takođe pokazala da nema premca u svojoj kategoriji. Već sljedećeg vikenda Tea nastupa na velikom međunarodnom turniru Trofej grada Beograda. Ostajemo u Beogradu na pripremama – rekao je Marko Kovačević, Tein otac i trener.

Tea Kovačević ima snažnu podršku Gradske uprave Gradiška i gradonačelnika Zorana Adžića.

-Tein uspjeh, kao i njene cijele porodice koja je angažovana prilikom treninga i takmičenja, posebno oca Marka, je impresivan. Mi to poštujemo i vjerujemo da je ovo početak blistave karijere naše mlade i male, ali u sportskom pogledu velike sugrađanke – rekao je ranije gradonačelnik Zoran Adžić.