Naslovna Info Gradiška SVI PUTEVI NA PODRUČJU GRADIŠKE PROHODNI I VOZILA SAOBRAĆAJU BEZ ZASTOJA

SVI PUTEVI NA PODRUČJU GRADIŠKE PROHODNI I VOZILA SAOBRAĆAJU BEZ ZASTOJA

UTORAK, 10 FEBRUAR 2015 12:21
Svi  gradski i prigradski putevi na području Gradiške su prohodni i vozila saobraćaju bez zastoja, potvrdio je direktor preduzeća “Gradska čistoća” Gradiška , Goran Bijelić.

On je rekao da su radnici  Zimske službe ovog preduzeća sa prvim snježnim padavinama izašli na teren i očistili sve gradske i prigradske ulice , a zbog novih snježnih padavina Zimska služba sinoć je intervenisala sa dodatnim količinama  soli. Bijelić je naglasio da je sva mehanizacija preduzeća Gradska čistoća, ispravna i da preduzeće raspolaže sa dovoljnim količinama soli do kraja  sezone.

On je podsjetio da  čišćenje snijega nije samo obaveza zimske službe već i građana koji bi trebalo da uklanjanju snijeg ispred svojih stambenih i poslovnih objekata kao i sa krovova objekata.

Preduzeće “Gradska čistoća” zaduženo je za čišćenje puteva na gradskom i prigradskom području u dužini oko 40 kilometara, a poseban akcenat je  na strogom centru grada, ulicama i trotoarima, istakao je Bijelić.
Za zimsko održavanje lokalnih i nekategorisanih puteva na području gradiške opštine zaduženo je preduzeće „BMB Delta“,  sa kojim opština Gradiška ima potpisan ugovor.

Radio GRadiška