Naslovna Info Gradiška Svečano otvorene dvije dionice puta u Brestovčini (VIDEO)

Svečano otvorene dvije dionice puta u Brestovčini (VIDEO)

GRADIŠKA – Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić danas je u mjesnoj zajednici Brestovčina svečano pustio u upotrebu novoasfaltirane ulice, Bistričku i ulicu Radovana Makića u dužini od 300 metara.

Adžić je istakao da je u ovoj gusto naseljenoj sredini bilo neophodno izgraditi putnu komunikaciju i dodao da Gradska uprava ravnomjerno brine o razvoju čitavog grada.

On je naveo da će na području Gradške u narednih nekoliko dana u upotrebu biti pušten niz objekata koji će koristiti građani, čime će biti poboljšani uslovi života ali i napravljeni preduslovi za razvoj privrede.

Predsjednik Savjeta MZ Brestovčina Ljubiša Bencuz rekao je da će izgradnja ove dvije dionice puta puno značiti svim mještanima.

Bencuz je istakao  da Brestovčina predstavlja jednu od najvećih mjesnih zajednica na području Gradiške koju čine tri velike regije sa više od  šest hiljada stanovnika.

On je dodao  da je u proteklom period zahvaljujući gradskoj upravi i gradonačelniku završeno više infrastrukturnih projekata u ovoj mjesnoj zajednici.

Mještanka Brestovčine Aleksandra Međedović Kodić izrazila je zadovoljstvo zbog realizacije ovog projekta koji će značiti svim mještanima, a posebno djeci.

Video: