Naslovna Info Stevandić: Ponosan sam na Gradišku i završene projekte u ovom gradu

Stevandić: Ponosan sam na Gradišku i završene projekte u ovom gradu

GRADIŠKA – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas na  završnom predizbornom skupu u Gradišci da je ponosan na organizaciju gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Gradišci.

“Ponosan sam na  Gradišku i završene projekte u ovom gradu, počevši od sportske dvorane, izgradnje mosta na Savi i drugih projekata čijim završetkom će Gradiška postati najrazvijeniji pogranični grad u BiH”, istakao je Stevandić.

On je naveo da je to rezultat dobre saradnje aktuelnog gradonačelnika Zorana Adžića i koalicioniih partnera.

Nosilac kandidatske liste Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Gradiška Slavko Dunjić rekao je da su očekivanja Ujedinjene Srpske u Gradišci u skladu sa njihovim radom u prethodne četiri godine, te da očekuje da će iamati 5 odbornika u gradskoj skupštini.

“Naši kandidati na listi će biti ujedinjeni u idejama kako bi što bolje uticali na razvoj našeg grada”, istakao je Dunjić i dodao da Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Gradišci podržava aktuelnog gradonačelnika Zorana Adžića u izbornoj trci za novi mandat.

Kandidat za gradonačelnika Gradiške ispred SNSD-a Zoran Adžić se zahvalio rukovodstvu Ujedinjen Srpske u Gradišci  na dobroj saradnji u prethodne četiri godine.

Adžić je istakao da je stabilnost u gradskoj skupštini rezultovala realozacijom mnogih projekata.

“Mislim da su to građani prepoznali da sa ponosom možemo 15. novembra da zatražimo od njih novi mandat”, dodao je Adžić.

Izvor: Radio Gradiška


BESPLATNO preuzmite na Google play prodavnici aplikaciju “Moja Gradiška”. Preuzmite je klikom ➡️ OVDJE.