Naslovna Sport Ostali sportovi Spektakl Tajsona i Džonsona završen bez pobjednika (VIDEO)

Spektakl Tajsona i Džonsona završen bez pobjednika (VIDEO)

LOS ANĐELES – Bivši bokserski svjetski šampion u teškoj kategoriji, 54-godišnji Majk Tajson, borio se sinoć u Stejpls centru u Los Anđelesu u egzibicionom meču sa 51-godišnjim Rojem Džonsom Juniorom, takođe bivšim šampionom u teškoj kategoriji.

U egzibicionom meču Tajson i Džons, boksovali su osam rundi od dva umjesto tri minuta, koliko je regularno trajanje runde.

I Tajson i Džones su bez ikakvih suzdržavanja pružili sve od sebe, a kako službenih sudija nije bilo, oni koje je angažovao WBC bodovali su na kraju meč neodlučenim ishodom.

Tajson je odmah tražio revanš i bio je ljut jer nije završio borbu prije isteka posljednje runde. Udarao i poslije zvuka gonga koji označava kraj runde, kao što je radio i tokom karijere i bio je vrlo motivisan, a u svaku rundu je ulazio eksplozivno i sa puno žara.
Poštovaoci “Gvozdernog Majka” ponovo su mogli da uživaju i prepoznatljivom stilu šampiona, karakterističnom hodu i ulasku u ring, njegovoj prepoznatljivoj tehnici, vrhunskom kretanju i otklonu, razornim krošeima nakon izvlačenja iz klinča.
– Tajson nas je podsjetio zašto smo nekada, sa uzbuđenjem prikovani uz televizore, čekali sve njegove mečeve-  navodi Rojters.

Izvor: Agencije

Video:

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.