Naslovna Info Gradiška SNSD predstavio kandidate za oktobarske izbore

SNSD predstavio kandidate za oktobarske izbore

Na listi SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske za Izbornu jedinicu dva naći će se četiri kandidata iz Gradiške. Nosilac liste je Zoran Adžić, a preostala tri kandidata su Renata Popović – Obradović, Uroš Grahovac i Milenko Pavlović.

“Svjesni smo da dalji razvoj gradiške opštine zavisi i od snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Spojili smo mladost i iskustvo i uvjereni smo da ćemo postići najbolji rezultat do sada”, rekao je Adžić.

Kandidat za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH iz Gradiške je Nikola Kragulj. On je rekao da predstavlja stranku kontinuiteta i da je spreman za izazove u skupštinskim klupama u Sarajevu.

Gradiški socijaldemokrati nadaju se da će na oktobarskim izborima dobiti najmanje 13.000 glasova, odnosno dva poslanika u parlamentu Srpske i jednog poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Predsjednik OO SNSD-a Gradiška, Zoran Adžić, rekao je da je stranka demokratski izabrala kandidate i da će kao takvi nastupiti jedinstveno na narednim izborima i s ciljem da SNSD u Gradišci osvoji više od 13 hiljada glasova, te da ima najmanje dva poslanika u Narodnoj Skupštini RS i Parlamentarnoj skupštini BiH. Adžić je dodao da će se izabrani poslanici SNSD-a iz Gradiške zalagati za nastavak razvoja komunalnog sitema u Gradišci i raditi na privlačenju investicija na područje ove opštine.

SRNA