Naslovna Info Gradiška SNSD KOZINCI: GRADIŠKA IDE U NOVU POBJEDU SA SNSD-om /FOTO/

SNSD KOZINCI: GRADIŠKA IDE U NOVU POBJEDU SA SNSD-om /FOTO/

GRADIŠK-Gradiška je večeras u mjesnoj zajednici Kozinci  održao predizborni mitin na kojem su se predstavili kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i kandidata za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

kozinci 5

Na skupu su govorili nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici dva Zoran Adžić, i kandidati za NSRS Uroš Grahovac, Milenko Pavlović – Miler i Renata Obradović Popović.  I kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Nikola Kragulj.

kozinci 4

Nosilac liste u Izbornij jedinici Dva Zoran Adžić rekao je da Gradiška ide u novu pobjedu sa SNSD-om, kao bi nastavila da gradi i razvija opštinu i Republiku Srpsku.

-Okupili smo se na ovom impozantnom skupu da najavimo novu pobjedu SNSD-a.  SNSD je u proteklom periodu gradio i razvijao Gradišku. Kozinci su danas sa svojom okolinom lijepo mjesto za život građana ovoga kraja, gdje smo asfaltirali mnoge puteve u selu, izgradili javnu rasvjetu, koju je sada aktuelna vlast u Gradišci ugasila – naglasio je Adžić.

Adžić je rekao da samo SNSD ima vizijukako treba raditi i graditi, dok je lokalna vlast sve infrastrukturne projekte zaustavila.

-Savez za promjene je savez za prevare jer u proteklom periodu u zadnjih dvije godine koliko su na vlasti u Gradišci nisu uradili ništa, pa ni 800 metara vodovoda u Kozncima koji su najavljivali.  Iza SNSD-a  su djela, odnosno što obeća to i završi – napomenuo je Adžić.

snsd kozinci