Naslovna Info Gradiška SNSD: GRAĐANI OPŠTINE NE ZASLUŽUJU OBMANE, MANIPULACIJE I PONIŽENJA

SNSD: GRAĐANI OPŠTINE NE ZASLUŽUJU OBMANE, MANIPULACIJE I PONIŽENJA

GRADIŠKA – Komuniciranje Načenika Opštine sa javnošću, u kontinuitetu je neprihvatljivo za predstavnike SNSD-a Gradiška kao jedine opozicione partije u lokanom parlamentu, a to je naročito izraženo u poslednje vrijeme – kaže se u saopštenju za javnost.

Građani naše opštine ne zaslužuju obmane, manipulacije i poniženja,a tome su često izloženi. Najsvježiji primjeri takvog ponašanja su u vezi sa poplavom podrumskih prostorija u MZ Senjak i obilježavanje Slave Opštine 21.09.2014.godine.

U prvom slučaju radi se o pokušaju prebacivanja isključivo svoje odgovornosti na ustanove čija to nadležnost nije, što ukupnu javnost dovodi u zabludu.

U drugom slučaju,na dan obilježavanja slave Opštine, Načelinik je u svom obraćanju iznio određene neistine u vezi sa pozivom gostiju na ovu svečanost.

Primjetno je bilo da na ovom slavljeničkom događaju nije bilo nekih ljudi koji su svojim radom značajno obilježili predhodno vrijeme, što demantuje određene riječi besjednika.

Ovo pokazuje uskogrudnost aktuelnog Načelnika i njegove Administracije te obrazac ponašanja koji nije prihvatljiv pozitivnim praksama političkog i civilizacijkog ophođenja.

Ovo takođe govori o inferiornosti Načelnika Opštine u odnosu na ostalo oko njega personalno okruženje.

Građani Opštine Gradiška,svjesni su činjenice da za prisutne obrasce ponašanja, odogovornost snose kreatori koji ne žive na ovim prostorima ali upravljaju mnogim procesima koji su od njegovog sudbinskog značenja.

Načelnik je institucija, ali je očigledno da institucije nema.

OO SNSD Gradiška