Naslovna Info Gradiška Slavko Dunjić izabran za predsjednika OO Ujedinjena Srpska Gradiška

Slavko Dunjić izabran za predsjednika OO Ujedinjena Srpska Gradiška

GRADIŠKA – Na Drugoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske za novog predsjednika izabran je narodni poslanik Slavko Dunjić koji je na tom mjestu nasledio dosadašnjeg predsjednika Tihomira Mihajlovića.

Nakon izbora za predjednika OO Ujedinjene Srpske u Gradišci Dunjić je poručio da ova stranka na izborima naredne godine biti druga po broju glasova u ovoj opštini.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad stevandić istakao je da ova stranka u nepune dvije godine postala ključni politički faktor u Gradišci.

Stevandić je naglasio da Ujedinjena Srpska, zajedno sa svim patriotskim strankama, želi da pokaže da Republika Srpska može da odoli svim iskušenjima i da postoje stranke koje će je sačuvati i učiniti još boljom.

Načelnik opštine Gradiška koji je ujedno predsjednik OO SNSD-a Zoran Adžić istakao je da Ujedinjena Srpska korektan koalicioni partner i da je doprinjela političkoj stabilnosti u Gradišci.

-SNSD, Ujedinjena Srpska, DNS i Socijalistička partija, pokazuju izuzetnu političku zrelost i želju da se Gradiška infrastrukturno, privredno i na sve druge načine razvija – rekao je Adžić.

Odbornici Ujedinjene Srpske zajedno sa SNSD-om, DNS-om i Socijalističkom partijom dio su skupštinske većine u opštini Gradiška.