Naslovna Info Seks i grad – nekad i sad

Seks i grad – nekad i sad

Iako je klapa poslednje epizode ove kultne serije spuštena pre ravno deset godina, “Seks i grad” i dalje privlači pažnju, naročito ženske populacije. Iako su doživele podjednako negativnih kritika, Keri, Samanta, Miranda i Šarlot, likovi četiri prijateljice rađeni po romanu Kedis Bušnel, i danas osvajaju televizijske ekrane. Ipak, zub vremena ne mari ni za koga, pa tako ni za poznate glumice i glumce. Evo kako izgledaju neke od zvezda “Seks i grad” serijala danas.


248684_sarah-jessica-parker-foto04-fonet-fonetap_ff

Sara Džesika Parker

 

Keri Bredšo, lik koji je narator cele serije, i za koji je spisateljica Kendis Bušnel izjavila da predstavlja njen alter-ego, tumači Sara Džesika Parker. U seriji je mlada i ljubavnim problemima rastrzana novinarka, kasnije i spisateljica, koja je luda za kvalitetnim markiranim stvarima. Danas izgleda ovako.

247740_kim-katral01-afp_f

Kim Katral

Najkontroverznija i seksualno najliberalnija ličnost u celoj seriji definitivno je Samanta Džouns. Kim Katral tumači ulogu odsečne poslovne žene, koja ima svoju agenciju za odnose sa javnošću.

371098_cynthia-nixon-beta_f

 

Sintija Nikson

Najbolja Kerina prijateljicu Mirandu Hobs, glumi Sintija Nikson. Miranda je uspešan advokat i potpuno je posvećena karijeri. Sintija Nikson je jedna od holivudskih ličnosti koja je otvoreno priznala da je homoseksualne orijentacije.

314325_kristin-davisreutersdanny-moloshokbeverly-hillsdi003287945_f

Kristin Dejvis

Šarlot Jork, koju tumači Kristin Dejvis celog života radila je po pravilima i postizala rezultate koji se očekuju od devojke iz ugledne kuće. Najkonzervativnija, najtradicionalnija i najoptimističnija je ličnost u seriji koja veruje u pravu ljubav. Kristin Dejvis se možda i najmanje promenila u odnosu na svoje mlađe dane.

496743_seks-i-grad--nekad-i-sad-01-foto-profimedia-rs_ff

Kris Not

Popularni “Zverka” iz serije, kojeg tumači glumac Kris Not, važi za jednog od zavodnika i večitu ljubav pomenute Keri Bredšo.

496745_seks-i-grad--nekad-i-sad-03-foto-profimedia-rs_ff

Džon Korbet

Ne, nije portorikanski pevač u pitanju, ukoliko ste to pomislili. Reč je o glumcu koji tumači lik Ejdana Šoa, kojeg Keri ostavi i prevari (dva puta) zbog gorepomenutog Zverke.

 

 

 

 

Preuzeto sa www.blic.rs