Naslovna Info Gradiška SDS i PDP organizovali javnu tribinu u Gradišci

SDS i PDP organizovali javnu tribinu u Gradišci

GRADIŠKA – U Gradišci je sinoć održana javna tribina koju su  organizovali gradski odbori Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa.

Javnoj tribini su prisustvovali poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, predsjednici gradskih odbora SDS-a i PDP-a, kao i lideri ovih stranaka Mirko Šarović i Branislav Borenović.

„Tribina predstavlja pripreme za lokalne izbore na kojima svoje političke ideje želimo da približimo građanima”, rekao je Šarović.

Borenović je izjavio da očekuje pobjedu opozicije na lokalnim izborima ove godine u Gradišci, a narodni poslanik PDP-a iz Gradiške Milan Švraka rekao je da će opozicioni PDP i SDS zajednički nastupiti na narednim lokalnim izborima u Gradišci s ciljem da dođe do promjene lokalne vlasti.

Predsjednik Gradskog odbora PDP Gradiška Radislav Dončić istakao je da je javna tribina uvod u lokalne izbore prije kojih žele da čuju glas građana.

Predsjednik Gradskog obora SDS Gradiška Mirko Samardžija naglasio je da je opozicija uvjerena u pobjedu na lokalnim izborima.

Na javnoj tribini koja je održana u gradiškom Kulturnom centru govorili su i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Kluba poslanika SDS Miladin Stanić, Željko Babić i Nebojša Vukanović, te Draško Stanivuković i Jelena Trivić iz PDP-a.