Naslovna Info Šarović: Vjerujem da će građani Gradiške podržati SDS i Mirka Samardžiju

Šarović: Vjerujem da će građani Gradiške podržati SDS i Mirka Samardžiju

GRADIŠKA – Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović rekao je danas da SDS očekuje da će se građani Gradiške na predstojećim lokalnim izborima odlučiti za promjene i podržati SDS i kandidata za gradonačelnika Mirka Samrdžiju.

Šarović je, zajedno sa Samardžijom i kandidatima SDS-a za odbornike u Skupštini grada, položio vjenac na Centralnom spomen-obilježju poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata i na štandu u centru grada prisustvovao podjeli predizbornog materijala građanima.

On je istakao da Gradiška treba da bude jedan od najperspektivnijih gradova u Republici Srpskoj, ali da se posljednjih godina suočava sa padom privredne aktivnosti i odlaskom mladih zbog čega su potrebne promjene.

„Vjerujem u pobjedu našeg kanditada za gradonačelnika Mirka Samardžije i vjerujem u našu odborničku listu. Hvala partnerima iz PDP-a što su podržali našeg kandidata za gradonačelnika i mislim da smo na pravom putu“, zaključio je Šarović.

Kandidat koalicije SDS-PDP za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija rekao je da SDS i on kao kandidat za gradonačelnika imaju dobar program i plan razvoja Gradiške koji se zasniva na podršci mladim bračnim parovima, socijalno ugroženom stanovništvu i boračkoj populaciji, ali prije svega na razvoju poljoprivrede i prerađivačkih kapaciteta.

„Želimo da stvorimo koncept „od njive do trpeze“, koja će se zasnivati na kooperativama poljoprivrednih proizvođača i prerađivača. Izgradnjom otkupnog i prerađivačkog centra želimo da obezbjedimo plasman poljoprivrednih proizvoda, a takođe i da unaprijedimo klaoničko-prerađivačku indistriji“, naveo je Samardžija.

Nosilac kandidatske liste SDS-a Zoran Vekić rekao je da očekuje da će ova stranka u sljedećem mandatu Skupštine grada imati pet odbornika.

Izvor: Radio Gradiška