Naslovna Info Gradiška Roditelji nestalog 16-godišnjaka nude kuću za informaciju o sinu

Roditelji nestalog 16-godišnjaka nude kuću za informaciju o sinu

“Nudimo kuću i imanje samo da nam neko kaže šta se desilo našem djetetu”, kroz suze pričaju roditelji 16-godišnjeg Dragoljuba iz Gradiške koji je nestao prije skoro dva mjeseca.

Neizvjesnost je velika muka, najveća od svih, kažu Misimovići, koji već 56 dana nemaju nikakvih vijesti o sinu.

“Samo gledas kroz prozor, očekuješ da se pojavi, znači ne znam šta bih dao, kuću sam radio za njih dvoje to je najmanje što mogu dati”, riječi su oca Bogdana Misimovića.

“Iskreno krijemo se jedni od drugih u neki ćošak i isplačemo se da možemo taj dan nastaviti”, priča majka Mirjana Misimović.

Ni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka nemaju novih saznanja o tome gdje je 16-godišnji Dragoljub Misimović. Ponavljaju da rade sve što mogu kako bi pronašli dječaka.

dragoljub misimovic 55

Dragoljub je posljednji put viđen 22. decembra oko 18 časova kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez ličnih stvari, torbe i jakne.

Misimovići su se čak preselili kod rodbine u centar Gradiške, kako bi bili bliže mjestu njegovog nestanka. Posebno ih muče brojne dezinformacije o tome gdje bi dječak mogao da se nalazi.

Dosad su svašta čuli – da je viđen na Savskom keju, graničnom prelazu, kao i u Banjaluci, a često se pominjalo da je riječ o samoubistvu. Porodica u to ne želi da povjeruje.
“Uglavnom puno smo se zezali, smijali se, družili se i šta ja znam, od malih nogu pa do dan danas”, kaže Marija Misimović, sestra nestalog mladića.

I dalje sumnjaju da je otet, pa su kontaktirali i policiju Hrvatske u Novoj Gradišci. U svojoj muci, razmišljaju i da unajme privatnog detektiva.

ATV