Naslovna Info Gradiška „RITAM EVROPE“ – AUDICIJA ZA FESTIVAL 16.FEBRUARA U GRADIŠCI

„RITAM EVROPE“ – AUDICIJA ZA FESTIVAL 16.FEBRUARA U GRADIŠCI

Grad Gradiška je prihvatio učešće u dječijem i omladinskom muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“ i time obezbijedio uslove da se gradiški mladi muzički talenti takmiče na ovom jedinstvenom i najvećem dječijem festivalu u Evropi.

Muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ je namijenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 20 godina, djeci i omladini Republike Srpske, koja imaju talenta za pjevenje i ples. Audicija za takmičenje biće održana u Gradišci, 16. 2. 2021. godine u prostorijama  Kulturnog centra sa početkom u 15 časova.

Za audiciju „Ritam Evrope“ djeca i omladina se prijavljuju slanjem poruke na Instagram nalogu @ritamevrope. Poruka treba da sadrži ime i prezime učesnika, godinu rođenja, grad iz kojeg dolazi, kao i to da li se prijavljuje za pjevanje ili ples. Plesna grupa može se prijaviti sa jednog naloga. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Ovo takmičenje osmišljeno je kao Evrovizija za mlade, gradovi i opštine Republike Srpske predstavljaće na ovoj manifestaciji neku od zemalja Evrope, a takmičari će pjevati na različitim evropskim jezicima. Program „Ritam Evrope” biće emitovan uživo na RTRS-u. Pobjednik takmičenja će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope” i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Pozivaju se svi mladi od 14 do 20 godine, koji imaju neki od ovih talenata, a stanovnici su grada Gradiška, da se prijave na audiciju.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.