Naslovna Info Gradiška Ratko Savić, predsjednik GROM-a: Do sada odigramo više od 250 utakmica

Ratko Savić, predsjednik GROM-a: Do sada odigramo više od 250 utakmica

GRADIŠKA – treetball 3×3 Gradiška ulazi u svoju završnu fazu a to znači još zanimljivih utakmica i dosta dodatnog sadržaja za posjetioce turnira. Danas su na rasporedu zadnje utakmice grupne faze takmičenja, a onda počinje eliminaciona faza takmičenja.

Ekipa portala Moja Gradiška danas je bila u posjeti turniru i razgovarala sa organizatorima turnira.

– Do sada je odigrano više do 250 utakmica u više kategorija što pokazuje ozbiljnost samog turnira – rekao je organizator i predsjednik GROM-a Ratko Savić koji je dodao da veliko finale i koncert Amadeus banda je planiran za 19. avgust.

Moja Gradiška: Kako ste zadovoljni turnirom ?

Savić: Moramo priznati da smo više nego zadovoljni odazivom ekipa I samim turnirom. Na turniru je nastupilo više od 70 ekipa u više kategorija što nas čini najposjećenijim turnirom u čitavoj BiH. Ovogodišnji turnir ima i FIBA licencu na što smo posebno ponosi i cilj nam je da zajedno sa FIBA radimo na promociji I razvoju turnira.

Moja Gradiška: Šta je planirano za zadnji dan turnira ?

Zadnji dan turnira rezervisan je za finalne utakmice u svim kategorijama. Takođe tu su planirana takmičenja u šutiranju trojki i takmičenje u zakucavanjima. Finalni dan počinje od 18h a završava u 01h iza ponoći. Najzanimljivije utakmice su planirane u periodu od 20h do 23h, tada je planirano odigravanje finalnih utakmica u juniorskim I seniorskim kategorijama, a nakon u 23h veliki koncert Amadeus banda koji će nakon dugo vremena ponovo zabavljati građane Gradiške. Ulaz na finalni dan će biti naplaćivan po cjeni od 3KM.