Naslovna Info Gradiška Raskol u gradiškom SDS-u: Latinović prelazi u PDP?

Raskol u gradiškom SDS-u: Latinović prelazi u PDP?

GRADIŠKA – Na pomolu je raskol u gradiškom SDS-u, jer aktuelni načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović /SDS/ sve više krasi kampanje PDP-a na području ove opštine, saznaje portal “Moja Gradiška”.

Naš izvor iz PDP nam potvrđuje da je to već gotova stvar, ali da Latinović prije izbora neće prelaziti U PDP zbog rezultata i podrške koju ima u SZP.

Nije tajna da je Latinović od SDS-a i Mladena Bosića očekivao kandidaturu za načelnika opštine Gradiška, a zatim je dobio od PDP-a, zbog čega su ostale stranke SZP ostale hendikepirane pri izboru, a o njegovom nezadovoljstvu sve glasnije se govori u gradiškom OO SDS-a.

Tako da se nastavlja snažna podrška za načelnika Zorana Latinovića Partiji demokratskog progresa /PDP/.  Načelnik Latinović je redovan gost na tribinama PDP-a, i kao što rekoše iz PDP-a Latinović je po vokaciji njihov simpatizer.

U pravu su, a možda i nisu, u SDS-u što se ljute. Još kad bi znali da je na pomolu dogovor prelaska Z.L. u PDP nakon izbora? Ko zna zašto je to dobro?

Nije načelnik Latinović kriv što počasni član PDP-a Mladen Ivanić dolazi nekoliko puta u Gradišku, a Bosić je izbjegava kao kiša Kragujevac.