Naslovna Info Gradiška PRITISCI LOKALNE VLASTI: PROTESTI ILI OTKAZI!

PRITISCI LOKALNE VLASTI: PROTESTI ILI OTKAZI!

GRADIŠKA –  Ili protest ili otkaz pritisci su lokalne vlasti u Gradišcu okupljene oko tkz /SzP/ koje dobijaju rukovodioci javnih ustanova i preduzeća kojih je osnivač opština – saznaje portal “Moja-Gradiška”.

Da su ovo pouzdane informacije upravo tome svjedoči i papir koji je dostavljen iz jedne javne ustanove na kojem se jasno vidi kako treba svaka ustanova da popuni  spisak učesnika protesta /SzP/ pod nazivom “Oslobodimo Srpsku” 14. maja ove godine.

-Dobili smo obrazac gdje treba da popišemo zaposlenike (sigurne učesnike protesta) u javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač opština Gradiška koji moraju potvrditi siguran odlazak u Banjaluku – rekao je izvor iz jedne JU u Gradišci.

Kako naš izvor navodi ukoliko uposlenicima odbiju da odu na protest /SzP/, ili izostanak ne pravdaju, slijede sankcije, pa i otkaz.

Prema informacijama s kojim raspolaže portal “Moja Gradiška” na ovaj način Savez za promjene planira da iz Gradiške pošalje osam autobusa, što su nam i prevoznici potvrdili. (SDS-4, PDP-2 i NS-2)