Naslovna Info Hronika PRETRESI U GRADIŠCI: Oduzeta marihuana,šprice i heroin

PRETRESI U GRADIŠCI: Oduzeta marihuana,šprice i heroin

GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, postupajući po planu pojačanih mjera i radnji na području PU Gradiška, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju proizvodnje i prodaje opojnih droga, lišili su slobode K.M. iz Banja Luke, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ,,Neovlaštena proizvdonja i promet opojnih droga“ i krivično djelo ”Omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, 17.01.2020. godine, policijski službenici su u Gradišci, izvršili pretres stana i drugih prostorijakoje koristi navedeno lice, kojom prilikom je pronađeno 12,18 grama suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, koja je bila upakovana u aluminijsku foliju, tri medicinske šprice sa iglama u kojima se nalazi nepoznata materija, kašika na kojoj se nalazi topljena smeđa materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, mobilni telefon, rizle, kao i druge predmete.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv K.M. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.