Naslovna Info Gradiška PREKOPALI ULICE, PA OTIŠLI: Nedaće stanovnika Senjaka u Gradiški (FOTO)

PREKOPALI ULICE, PA OTIŠLI: Nedaće stanovnika Senjaka u Gradiški (FOTO)

GRADIŠKA – U Ulici Vojvode Bojovića te još nekoliko susjednih ulica u gradiškom naselju Senjak, građevinari „Kozaraputeva“ iz Banjaluke počeli su popravku oštećenja na asfaltu, prekopali na mnogim mjestima, ali posao nisu završili.

Vozači već treći dan negoduju jer je nemoguće, bez oštećenja guma i vozila doći do bilo koje kuće ili zgrade u ovom naselju.

To je izazvalo veliki revolt i ostalog stanovništva u ovim ulicama.

– Neshvatljivo je prekopati ulice, napraviti duboke kanale a to ne asfaltirati istog a najduže narednog dana. Očajan sam zbog toga, još ukoliko se okiša, onda će problem potrajati i duže. Ne znam koga bi pitali, naprosto, to je naša praksa da posao započnemo a o dovršetku mnogo ne marimo – kazalo je za Srpskainfo nekoliko vozača sa kojima smo razgovarali u Ulici Vojvode Bojovića.

Mještanima nije objašnjeno zbog čega su ulice prekopane u ponedjeljak a posao još nije završen. Takođe ne znaju koliko će još morati čekati da se stanje bude dovedeno u red odnosno okončana rekonstrukcija kojhu finasira gradska uprava.

-Veoma me interesuje kada će doći da to završe, brojim dane a nezadovoljstvo i revolt rastw. Volio bih čuti odgovor, kako je to moguće i koja je to logika. Ne može se pravdati lošim vremenom jer je od ponedjeljka vrelo, osim pljuska u utorak popodne – kazao nam je mještanin Senjaka.