Naslovna Info Gradiška Predstavljeni turistički film, mobilna aplikacija i stikeri grada Gradiška (VIDEO)

Predstavljeni turistički film, mobilna aplikacija i stikeri grada Gradiška (VIDEO)

GRADIŠKA – Promotivni turistički film, “Viber” stikeri grada i mobilna aplikacija koja obuhvata sve zanimljivosti iz oblasti turističke ponude Gradiške predstavljeni su danas u Gradišci.

Riječ je o projektu “Jačanje konkurentnosti lokalnih preduzetnika”, sa akcentom na promociju turističke ponude Gradiške, koju je Razvojna agencija Gradiška “RAGA”, realizovala iz sredstava u okviru UNDP-ovog “MEG” projekta.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da je UNDP u ovaj projekat uložio oko 20.000 KM, Razvojna agencija 5.000 KM i Gradska uprava Gradiška 4.500 KM.

-U jednom segmentu projekta rađena je obuka preduzetnika za digitalnu promociju svojih djelatnosti, a u dugom segmentu fokus je bio na turističkoj ponudi grada. Putem promotivnog filma prikazani su turistički sadržaji Gradiške, predstavljena je mobilna aplikacija putem koje se može sagledati turistička ponuda, a promovisani su i Viber stikeri po kojim će grad biti prepoznatljiv, naveo je Adžić.

Adžić je naveo da Gradiška turistima može da ponudi destinacije u gradu, Potkozarju i Lijevču polju, gdje su turistički radnici ambiciozno započeli svoje projekte i imaju interesantne sadržaje.

Turistički radnici, koji su već investirali u različite sadržaje, očekuju pomoć Gradske uprave i Razvojne agencije u pisanja pojekata prema određenim organizacijama i fondovima koji podržavaju razvoj turizma.

Da je u Gradišci krenula prava ofanziva u predstavljanju turističkih potencijala govori i činjenica da je već odrađena prva faza postavljanja turističke signalizacije Prema riječima Miloša Vujinića, direktora Turističkeorganizacije Gradiška, uskoro će uslijediti i druga faza, postavljanja signalizacije na cijelom gradskom području.

Video: