Naslovna Info Gradiška Predstavljeni sponzori „Zimskog grada“ u Gradišci

Predstavljeni sponzori „Zimskog grada“ u Gradišci

GRADIŠKA – Rukovodstvo gradiškog Kulturnog centra na konferenciji za medije predstavilo je sponzore ovogodišnjeg „Zimskog grada“, kao i buduće stanare kućica u okviru zimske čarolije. Ovom prilikom potpisani su i ugovori o saradnji.

„Generalni sponzor „Zimskog grada“ je kompanija „Sladojević“ iz Gradiške, a medijski sponzor je radio „Kozara“. Sa nama su i budući stanari kućica, Udruženje žena „Crvena ruža“ i Jezero Laminci. Za „Zimski grad“ smo pripremili devet koncerata na otvorenom, a mališane svaki dan očekuju uzbudljivi sadržaji. Moći ćemo i da kupimo suvenire i da se počastimo kod naših ugostitelja“, istakao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

„Velika nam je čast biti dio „Zimskog grada“ i nadamo se da će ova manifestacija postati tradicija u našoj opštini. Posjetioce ćemo obradovati pecivima, dobrom hranom i muzikom“, rekao je Srećko Sladojević, vlasnik kompanije „Sladojević“ d.o.o., generalnog sponzora „Zimskog grada“.

„Jezero Laminci se cijelo ljeto družilo sa Gradiščanima, pa smo odlučili da damo podršku ovoj manifestaciji i druženje nastavimo i u zimskom periodu“, rekao je Aleksandar Gvozden, predstavnik Jezera Laminci.

„Počašćena sam što je i naše Udruženje dio „Zimskog grada“. Članice izrađuju jako lijepe ručne radove koje ćemo prezentovati građanima i turistima“, rekla je Gordana Todorović, predsjednik Udruženja žena „Crvena ruža“ Gradiška.

Pored prisutnih, manifestaciju „Zimski grad“ podržalo je još 60-ak sponzora, ističu u Kulturnom centru u Gradišci.

Pokrovitelji su opština Gradiška i kabinet Predsjednika RS.

Svečano otvaranje „Zimskog grada“ u Gradišci biće upriličeno u četvrtak, 21. decembra u 18 h.

gradiska.tv