Naslovna Info Gradiška PREDSTAVLJEN PLAN RADA – ADŽIĆ: MORAMO DATI ŠANSU MLADIM I STRUČNIM LJUDIMA...

PREDSTAVLJEN PLAN RADA – ADŽIĆ: MORAMO DATI ŠANSU MLADIM I STRUČNIM LJUDIMA (FOTO)

GRADIŠKA – Opštinski odbor SNSD Gradiška predstavio je kandidata za načelnika opštine Zorana Adžić i plan rada stranke unaredne četiri godine.

Gradiški odbor SNSD danas je ozvaničio početak predizborne kampanje za lokalne izbore šetnjom kroz centar grada i spuštanjem prvog predizbornog plakata na zgradi robne kuće.

snazna gradiska foto 6
Adžić je rekao da će SNSD voditi fer i korektnu kampanju u kojoj žele da razgovaraju samo sa građanima o njihovim potrebama i problemima.

snazna gradiska foto 11
“Želimo da razgovaramo sa omladinom, stvorimo im uslove da ostaju i obezbijedimo im dovoljno radnih mjesta. To je prvi prioritet, da sačuvamo našu mladost. Želimo i da vodimo socijalno odgovornu politiku i pomognemo penzionerima i građanima koji najlošije žive”, izjavio je Adžić.

snazna gradiska foto 14
Prema njegovim riječima, osnovni zadaci nove vlasti u Gradišci su ekonomski razvoj, nove investicije, nova radna mjesta i nastavak izgradnje infrastukture, koja je zaustavljena 2012. godine.

snazna gradiska foto 13

“Imamo dovoljno snažan tim, dovoljeno mladih i stručnih ljudi, ali i iskusnih. Uz mladost, energiju i iskustvo napravićemo iskorak koji je bitan za opštinu”, zaključio je Adžić, čiju su kandidaturu podržali DNS, Socijalistička partija, PUP, Srpska napredna stranka i Narodna stranka “Radom za boljitak”.

predstavaljanje programa SNSD foto 9
Nosilac kandidatske liste SNSD-a u Gradišci Milenko Pavlović rekao je da je SNSD četiri godine bio u opoziciji u Gradišci, da nije bilo lako za stranku, ali da se u tom periodu reorganizovala i kadrovski osvježila mladim i stručnim ljudima.
predstavaljanje programa SNSD foto 13
“Uz nas iskusne, lista koju predvodim ima realne šanse da osvoji dobar dio odborničkih mandata u lokalnom parlamentu”, smatra Pavlović.

predstavaljanje programa SNSD foto 12
On je poručio biračima da dobro odluče za koga će da glasaju, “da ne zaborave ono što se su doživljavali u protekle četiri godine, ali isto tako da ne zaborave šta je i kako bilo u periodu prije toga”.