Naslovna Sport Fudbal Predsjednik NS BiH Vico Zeljković održao govor Zmajevima: Stavljamo “zavjesu” na ono...

Predsjednik NS BiH Vico Zeljković održao govor Zmajevima: Stavljamo “zavjesu” na ono što je bilo

SARAJEVO – Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev održao je večeras u Helsinkiju prvi sastanak sa Zmajevima uoči kvalifikacione utakmice s Finskom, a tom prilikom imao je i “specijalne goste”.

Naime, prije nego što se obratio igračima generalni sekretar Adnan Džemidžić je predstavio novo rukovodstvo Nogometnog saveza BiH – predsjednika Vicu Zeljkovića te potpredsjednike Ivana Beusa i Irfana Durića.

Foto: NS BiH
Foto: NS BiH

“U ime Saveza i u svoje lično ime želim da vam se zahvalim što ste tu i da vam kažem da je Savez servis reprezentaciji te da ćemo sve učiniti da vam osiguramo najbolje uslove za rad. Stavljamo ‘zavjesu’ na ono što je bilo, idemo dalje, ono što je dobro zadržat ćemo, a greške ispravljati. Uspjeh reprezentacije generiše neke stvari kad je nogomet u pitanju u Bosni i Hercegovini, zato nam je svima važan rezultat. Treba da znate da vjerujemo u vaš kvalitet i da zajedno želimo da stvaramo harmoniju i dobru atmosferu. Na kraju, još jednom ponavljam, Savez, a i ja lično ćemo uvijek biti tu za vas”, rekao je Zeljković.

Foto: NS BiH
Foto: NS BiH

Podsjetimo, susret između Finske i BiH igra se u srijedu od 20:45 sati na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju.

Izvor: Klix.ba

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.