Naslovna Info PREDSJEDNIK DODIK: SNSD NUDI NOVE LJUDE ZA RAZVOJ GRADIŠKE (FOTO)

PREDSJEDNIK DODIK: SNSD NUDI NOVE LJUDE ZA RAZVOJ GRADIŠKE (FOTO)

GRADIŠKA – Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik uvjeren je da će stanovnici opštine Gradiška na lokalnim izborima 2. oktobra dati najveću podršku SNSD-u, koji za razvoj ove sredine nudi nove ljude.

20160923_220206“Gradiška ovim skupom pokazuje da je opredijeljena za SNSD, da je opredijeljena za podršku Zoranu Adžiću, kandidatu za načelnika opštine Gradiške. Uvjeren sam da će dati najveću podršku do apsolutne većine našoj partiji”, rekao je Dodik, koji je večeras učestvovao na predizbornom skupu Novoj Topoli kod Gradiške.

20160923_220218

On je istakao da je zbog toga večeras u ovom kraju, gdje i živi, da bi pružio podršku tim ljudima, te im prenio da sa novom strukturom vlasti u Gradišci i vlastima Republike Srpske mogu da daju Gradišci novi kvalitet.

20160923_210505

“Gradiška bez novog razvojnog podsticaja ostaće učmala sredina u kojoj se ništa kvalitetno neće dešavati. Da bi to uradili, moraju da budu novi ljudi, a nove ljude nudi SNSD”, istakao je Dodik.

20160923_213932

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić izjavio je da večerašnji veliki odziv ljudi na području Nove Topole znači veliku podršku politikama i programima SNSD-a, koji želi da promijeni stvari, da nastavi gdje je stao 2012. godine.

“Na prostoru Nove Topole, Lijevča Polja i cijele Gradiške od 2012. godine ništa se nije događalo, mi želimo da to promijenimo, da vratimo povjerenje građana u lokalnu upravu i rad načelnika, da otvorimo vrata za sve građane i privrednike, da pričamo sa njima o njihovim problemima, da sa njima stvaramo projekte i realizujemo ih u interesu napretka cijele opštine i boljeg života svih stanovnika”, istakao je Adžić.

20160923_201022

Adžić je istakao da on i odbornički kandidati SNSD-a u Gradišci imaju apsolutnu podršku Vlade i predsjednika Republike Srpske i da je to garancija da mogu mnogo toga da promijene, između ostalog, da se uvedu nove tehnologije u poljoprivrednoj proizvodnji, da se obnove prerađivački kapaciteti, da se ide na otvaranje privredne zone, da se privuku firme iz EU.

“Gradiška su vrata na granici Republike Srpske i EU i želimo da to iskoristimo”, istakao je Adžić.

On je naglasio da SNSD želi da pomogne i mladima da učestvuju u kreiranju privrednog ambijenta, da ostanu da žive i rade Republici Srpskoj i da im je za to potrebna podrška građana 2. oktobra.

SRNA