Naslovna Info Gradiška PREDIZBORNI MITING U ROGOLJIMA: SNSD RADI ZA NAROD I U INTERESU NARODA...

PREDIZBORNI MITING U ROGOLJIMA: SNSD RADI ZA NAROD I U INTERESU NARODA (FOTO)

GRADIŠKA -Savez nezavisnih socijaldemokrata Gradiška večeras je Rogoljima pred domom kulture, pred više od 200 građana održao predizborni miting, na kojem je predstavio izborni program i kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske i kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH.

snsd rogoli 4

Nosilac liste za NSRS u Izbornoj jedinici dva Zoran Adžić rekao je da je SNSD u proteklom periodu razvijao podjednako sve mjesne zajednice na području opštine Gradiška, kao i Rogolje koje jedno lijepo mjesto za život.

-Zahvaljujući SNSD-u i tadašnjem načelniku Nikoli Kragulju u Rogoljima smo napravili mnogo puteva, rasvjete, igrališta, kao i Dom kulture koji je jedan od najboljih domova na području opštine i time omogućili da kulutrno umjetničaka društva i udruženja nesmetano rade – rekao je Adžić.

snsd rogolji1

On je napomenuo da Savez za promjene je savez za prevare, jer u proteklom periodu u zadnjih dvije godine koliko je na vlasti u Gradišci nisu ništa uradili, odnosno jesu-ugasili su rasvjetu, što je njihov najveći projekat, gdje su ostavili djecu na igralištima da se igraju u mraku.

rogolji snsd 2

Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Nikola Kragulj rekao je da sve ove godine koliko SNSD vodi Republiku Srpsku se gradilo i radilo.

-SNSD je najbolji, zato što radi za narod i u interesu naroda, kao što ću i ja dalje da radim za građane Gradiške i Republike Srpske kao poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH – poručio je Kragulj.

Na predizbornom mitingu u Rogoljima predstavili su se i ostali kandidati za poslanike u NSRS u Izbornoj jedinici dva Uroš Grahovac, Milenko Pavlović – Miler i Renata Obradović Popović.

snsd rogolji 3