Naslovna Video Predizborni miting SNSD-a u Gornjim Podgradcima (Video)

Predizborni miting SNSD-a u Gornjim Podgradcima (Video)

SNSD Gradiška je u Gornjim Podgradcima održao predizborni miting na kojem je predstavio izborni program za opštinu Gradiška, odborničku listu i kandidata SNSD-a za načelnika Zorana Adžića.

Na skupu su govorili: nosilac liste Milenko Pavlović-Miler, kandidat za načelnika Zoran Adžić i predsjednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik.

Zoran Adžić
Bitka za Gradišku

Slobodno mogu reći da je vaša podrška drugog oktobra bitka za Gradišku, njen prosperitet i njenu budućnost.
Poslije godina razvoja pod vođstvom SNSD-a, Gradiška je zadnje četiri godine sa rukovodstvom tzv. Saveza za promjene stajala, stagnirala i propadala.

Načelnik nije brinuo o razvoju, a nije poštovao skupštinsku većinu koju je izgubio prije dvije godine.
Slobodno možemo reći da je Latinović žrtvovao Gradišku i njen razvoj. Osim odlaska brojnih investitora i gubitka više stotina radnih mjesta, jedini njegov učinak je povećanje njegove plate sa 3.200 na 4.800 KM.

SNSD je odgovorna stranka, sposobna da razvija Gradišku. Obećavam da ćemo urediti i asfaltirati puteve do svakoga sela kako bi se život mogao normalno odvijati kao i razvoj privrede i poljoprivrede.

Razvijaćemo poljoprivredu sa posebnim naglaskom na vodonatapanje. Uspostavićemo čvrstu saradnju sa Vladom Republike Srpske, jer je postojeća vlast napravila od Gradiške granicu prema Banjaluci.

Pozivam vas da 25. septembra izađete na Referndum i potvrdite da želite da živite ovdje. Drugog oktobra potvrdite da Gradiška ide naprijed sa SNSD-om.

Milorad Dodik
Adžić i SNSD najbolja ponuda

Ne znam šta se desilo sa vama 2012. godine i da ste izabrali ove iz tzv Saveza za promjene. Pozivam vas da drugog oktobra popravite svoju grešku. Mi smo odgovorna stranka i nikada nismo odustali ni od jednog našeg projekta. Izmijenili smo Republiku Srpsku.

Izgradili smo više od 80 KM autoputa, a uskoro otvaramo i termoelektranu. Iza nas su djela i mi imamo da pokažemo šta smo uradili.

Pod našim vođstvom Gradiška je promijenila svoj lik.
Vaš izbor je vrlo prost i jednostavan. Iza SNSD-a su djela, a iza tzv. Saveza za promjene-ništa. Adžić je najbolja ponuda SNSD-a. Adžić zna i ima moju apsolutnu podršku. Nemojte se dvoumiti, jer ta odluka je važna za Gradišku.

Moramo se drugog oktobra okupiti i masovno podržati SNSD i Adžića, jer će doći glasovi sa strane koji imaju za cilj projekat Bakira Izetbegovića, a koji je rekao da mu je strateški cilj jačanje Saveza za promjene.

Gradiška je važno mjesto za Republiku Srpsku, na granici sa Evropskom Unijom. Odluke se moraju donositi brzo i strateški razmišljajući, a ne sitničarenjem i strančarenjem.

Bez dobre politike nema ni razvoja ni mira.

Republika Srpska ima svoju makroekonomsku stabilnost i naš rast društvenog bruto proizvoda u ovoj godini biće veći od 3,5%.
Mi vodimo odgovornu politiku. Republika Srpska ne prodaje svoje interese. Naše politike su jasne. Mi nikada ne gledamo protivnika i njegovu snagu, već odbranu naših svetinja koje se zovu Republika Srpska i srpski narod.

Kada je u pitanju Republika Srpska, nikad se nikoga nisam bojao.
Pozivam vas da 25. septembra izađete na Referendum i bez obzira na sve zabrane Ustavnog suda, on će se desiti.

Narodna volja i narodni suverenitet su iznad svih sudova. Govore nam da Referndum nije ništa i da sa njim ništa ne dobijamo, a mi kakžemo ako nije ništa, zašto hoće da nam ga zabrane.

Vjerujem da predsjedniku Putinu mogu reći da ćete glasati za Adžića i SNSD.

Dajte šansu sebi birajući Adžića i ove ljude.

Milenko Pavlović-Miler
Vratićemo svjetlo Gradišci

Svjetlo razvoja koje je ugašeno prije četiri godine, SNSD i Zoran Adžić će drugog oktobra upaliti. Ovo je borba dva koncepta; jednog Zorana i probosanske i sarajevske politike i Zorana Adžića i politike kojoj su na prvom mjestu interesi Republike Srpske i Banjaluke, uz podršku Milorada Dodika.

Budite sigurni da ćemo sva naša obećanja ispuniti. Mogu sigurno reći da će drugog oktobra svjetlo u Gradišci ponovo biti upaljeno.

Kuća za Đorđiće

Predsjednik Dodik je obavijestio prisutne da je putujući prema Podgradcima čuo da porodica Đorđić sa petero djece nema krov nad glavom i da će Kabinet predsjednika obezbijediti sredstva da se kupi kuća u Podgradcima za ovu porodicu.