Naslovna Info Gradiška Poziv za pomoć pri pronalasku lica

Poziv za pomoć pri pronalasku lica

GRADIŠKA – Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 19.02.2020. godine oko 07,30 časova, prijavljen je nestanak lica sa fotografije, DragoslavGajić, koji se dana 14.02.2020. godine u poslijepodnevnim časovima udaljilo u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u mjestu Kijevci, grad Gradiška.

Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 175 cm, težine oko 80 kg, sjede kose-proćelav, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao farmerke plave boje, kaiš braon boje, jaknu crne boje sa natpisom na leđima i plitke cipele braon boje.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.