Naslovna Info Gradiška POSTINVESTICIONE POSJETE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA IZ SEKTORA TEKSTILNE INDUSTRIJE

POSTINVESTICIONE POSJETE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA IZ SEKTORA TEKSTILNE INDUSTRIJE

Tim  za postinvesticionu posjetu, imenovan od strane Gradonačelnika,  koga čine: šef Odsjeka za privredu Slavko Mekinjić, samostalni stručni saradnik za investicije i poslovne zone Ivana Pećanin, i predstavnik  Privrednog savjeta iz sektora tekstilne industrije, Slađana Bruić, direktor kompanije Hakadesch, u periodu  od 24. do 26. marta ove godine posjetili su privredne subjekte iz oblasti tekstilne industrije koji posluju na teritoriji Grada Gradiška.

Članovi Tima posjetili su kompanije: MARDI d.o.o., HAKADESCH d.o.o., GONČIN d.o.o., BOTEX d.o.o. i SVETISLAV TEKS d.o.o. Gradiška.

Na ovaj način Gradska uprava grada Gradiška želi da sagleda eventualne prepreke i poteškoće u poslovanju sa kojima se privrednici Grada Gradiške susreću u ovim otežanim uslovima uslijed pandemije korona virusa. Ovom prilikom privrednim subjektima  Grada najavljen je Program podrške preduzetništvu za 2021. godinu, koji će biti objavljen u maju mjesecu. Planirani iznos za ovu godinu je 220.000,00 KM, a o uslovima istog privredni subjekti će biti blagovremeno obaviješteni putem medija i zvanične internet stranice Grada. Privrednim subjektima je predstavljen rad Privrednog savjeta i pružena mogućnost iskazivanja njihovih potreba i inicijativa posredstvom članova Privrednog savjeta iz sektora tekstilne industrije.

Gradska uprava na ovaj način želi iskazati zainteresovanost i potrebu da bude na usluzi svim privrednicima Grada Gradiška.

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.