Naslovna Info Gradiška Policijska uprava Gradiška obilježila Krsnu slavu “Sveti Arhangel Mihailo” (FOTO)

Policijska uprava Gradiška obilježila Krsnu slavu “Sveti Arhangel Mihailo” (FOTO)

GRADIŠKA – Pripadnici Policijske uprave Gradiška, danas su na prigodan način obilježili Krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Sveti Arhangel Mihailo“, prisustvujući vjerskom obredu, osveštenju i lomljenju slavkog kolača u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice u Gradišci.

U zgradi Policijske uprave, ispred spomen ploče, služen je parastos i odata je počast poginulim pripadnicima u prethodnom otadžbinskom ratu kao i preminulim pripadnicima nakon rata.

Načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić, u obraćanju novinarima, istakao je da služenjem parastosa za poginule pripadnike Ministarstva unutrašnjih polsova Republike Srpske, ostaje da ih se sjećamo na današnji dan i zahvalimo im se onoliko koliko je to moguće za sve ono što su učinili, a dali su nešto što je najsvetije, dali su svoj život, koji je uzidan u temelje Republike Srpske.

Načelnik Škorić čestitao je Krsnu slavu svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i svim građanima koji danas slave.