Naslovna Info Hronika Pokušaj krađe lijekova vrijednosti oko 2.000 KM

Pokušaj krađe lijekova vrijednosti oko 2.000 KM

GRADIŠKA – Lice čiji su inicijali B.M. iz Banjaluke uhapšeno je zbog sumnje da je u Gradišci ukralo dva parfema i pokušalo da ukrade lijekove, vrijednosti oko 2.000 KM.

Policijskoj stanici Gradiška prijavljeno je u srijedu, 20. januara, da je nepoznato lice u Ulici Vidovdanska pokušalo da iz vozila ukrade kesu sa lijekovima, vrijednosti oko 2.000 KM.

– Operativnim radom pronađeno je i lišeno slobode lice B.M, koje je osumnjičeno da je iz vozila ukralo dva parfema, te pokušalo ukrasti i kesu u kojoj su se nalazili lijekovi – saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Osumnjičenog su pronašli i uhapsili pripadnici Policijske uprave Gradiška, u saradnji sa službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da osumnjičeno lice bude ispitano i da po kompletiranju i dokumentovanju predmeta bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.