Naslovna Sport Košarka Podgorička Budućnost zainteresovana za mladu košarkašicu Jelenu Škrbić iz Gradiške

Podgorička Budućnost zainteresovana za mladu košarkašicu Jelenu Škrbić iz Gradiške

GRADIŠKA – Uprava ŽKK Budućnost Bemax, iako je finiš sezone, uveliko razmišlja o budućnosti, pa prati talentovane djevojčice, ne samo iz Crne Gore, već i iz regiona.

Nakon projekta sa ŽKK Lovćen Bemax gotovo sve najtalentovanije igračice nalaze se u ova dva kluba.

Ipak, iz Budućnosti Bemax prate i igračice iz regiona, a na “skeneru” podgoričkog kluba našla se mlada košarkašica iz Gradiške Jelena Škrbić.

Škrbićeva se prije nekoliko dana priključila podgoričkom klubu i odradila nekoliko treninga sa popularnim “vučicama”.

Sedamnaestogodišnja Jelena Škrbić, inače igračica KK “Lider” iz Gradiške, pokušaće da potvrdi potencijal i nametne se stručnom timu ŽKK Budućnost Bemax, a nakon toga se očekuje da, ukoliko sve bude po planu, početkom maja kada ponovo putuje u Podgoricu da dogovori saradnju sa crnogorskim šampionom.

Gradiščanka Jelena Škrbićeva je visoka 187 cm, igra na pozoiciji krila i krilnog centra.

Ona kaže da je veoma srećna što je dobila priliku da zaigra sa igračicama Budućnosti Bemax.

-Neizmjerno sam srećna i oduševljena zbog poziva da treniran sa djevojkama iz Budućnosti. Daću sve od sebe da pokažem koliko i šta mogu, jer je ovo veliki korak za moju karijeru. Gradiška je malo mjesto i većina nema neke ambicije. To mi još više da samopuzdanje da zadovoljim kriterijume – poručila je Škrbićeva koja je svoju karijeru počela u gradiškom KK “Lider”, gdje je, kako ističe, imala ogrmonu podršku od trenera Ognjenke Jovičić.