Naslovna Info Gradiška Počela izgradnja Retail parka u Gradišci (FOTO)

Počela izgradnja Retail parka u Gradišci (FOTO)

GRADIŠKA – Centrum trade iz Banjaluke počeo je sa izgradnjom najsavremenijeg prodajnog centra Retail Park na lokaciji bivšeg Vodoprivrednog preduzeća “Sava” Gradiška.

Centrum Retail Park na 18.000 m2 predstavit će do sad neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

Osim ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma.

Retail park nalazit će se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU. Izgradnja Retail parka kompanije Centrum počela je juče, a plan je da se kompletna izgradnja završi u drugoj polovini 2021. godine.

Pored poznatih svjetskih brendova koji dolaze u Gradišku, u žiži interesovanja je i dodatni sadržaj koji će Centrum retail park omogućiti.

U okviru kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.