Naslovna Info Gradiška Počela izgradnja ambulante porodične medicine u Donjoj Jurkovici kod Gradiške (VIDEO)

Počela izgradnja ambulante porodične medicine u Donjoj Jurkovici kod Gradiške (VIDEO)

GRADIŠKA – U Donja Jurkovica danas su počeli radovi na izgradnji ambulante porodične medicine Doma zdravlja Gradiška, koja je zajednički projekat Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Republike Srpske i Grada Gradiška.

Radove su obišli vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije LJubo Ninković i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Gradonačelnik Adžić zahvalio je Republičkom sekretarijatu za raseljena lica i migracije i Vladi Republike Srpske, koji su pomogli da se započne izgradnja ambulante porodične medicine u Mjesnoj zajednici Donja Jurkovica.

Ninković je istakao da su Sekretarijat i Vlada Republike Srpske su pružili podršku u implementaciji mnogih projekata na području ovog grada.

Ranije potpisanim ugovorom precizirana je donacija Republičkog sekretarijata od 45.000 KM, dok je ostali dio novca, do 165.000 KM iz lokalnog budžeta.

Video:

Pratite nas i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.