Naslovna Info Gradiška POBJEDNICI TURNIRA U BASKETU “NNMS” I “KAFE `OKEI`”

POBJEDNICI TURNIRA U BASKETU “NNMS” I “KAFE `OKEI`”

Ekipa “NNMS” bila je najbolja među muškim seniorskim ekipama na Drugom turniru u uličnoj košarci “Stritbol čelendž Gradiška 2015”, na kome je nastupilo više od 60 ekipa u svim muškim i ženskim uzrasnim kategorijama.
Oni su u uzbudljivom finalu sinoć savladali ekipu “Kafe `Fortuna`” rezultatom 12:8, te uz pobjedničkih pehar osvojili i novčanu nagaradu od 1.500 KM, dok je drugoplasirana ekipa nagarđena sa 300 KM.

U ženskoj seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa “Kafe `Okei`”, koja je u finalu bila bolja od tima ŽKK “Kozara”.

Jelena Lazić iz Gradiške organizacije mladih /GROM/, koja je organizator turnira, istakla je da su veoma zadovoljni kako je protekao turnir, brojem prijavljenih ekipa, te posjetom od 5.000 ljudi tokom pet dana.

Ona je navela da Gradiška organizacija mladih želi mlade da pokrene da se bave društveno korisnim aktivnostima i sportom, te da turnir u basketu postane tradicionalna sportska manifestacija u Gradišci.

Nakon finalnih utakmica turnira, koji je održan na terenu Srednje stručne i tehničke škole Gradiška, održan je koncert beogradske grupe “THC la familija”, koja je postala poznata po svom hitu “Igraj i pobedi”.

SRNA