Naslovna Specijal “PLANET OBUĆA” -AKCIJA KUPI JEDAN PAR, DRUGI PAR -40% POPUSTA OD...

“PLANET OBUĆA” -AKCIJA KUPI JEDAN PAR, DRUGI PAR -40% POPUSTA OD 29.05.2020. GODINE

Cijenjeni kupci sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su SVE trgovine najvećeg maloprodajnog lanca obuće “Planet obuća” u Banja Luci, Bijeljini, Travniku, Gradišci, Zenici, Brčkom, Gračanici, Grudama i Mostaru ponovo otvorene. Sve trgovine su pripremljene da vas dočekaju u najboljem svjetlu te vas molimo da poštujete sve higijensko-epidemiološke mjere koje su istaknute na svakom novootvorenom prodajnom mjestu.

 Povodom novog početka rada, “Planet obuća” od 29.05.2020. godine, svim svojim kupcima prilikom kupovine jednog para odobrava -40% popusta na drugi par,  što znači da kupac kod odabira 2 para obuće ili dva komada druge robe u trgovini skuplju plaća, a na drugu jeftiniju ili iste vrijednosti se odobrava -40% popusta.

*Akcija se odnosi na svu robu koja se nalazi u trgovini, osim robe koja se nalazi na Sezonskom sniženju do -60% i Popustu -50% na izdvojene modele.

Posjetite vama najbližu trgovinu “Planet obuća” i počastite sebe i vama dragu osobu novim parom obuće iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto.

Modele nove kolekcije možete pogledati na sljedećem linku PLANET OBUĆA

Testirano korakom!