Naslovna Info Gradiška “PINKOVE ZVEZDICE” NA HUMANITARNOM KONCERTU ZA POMOĆ STEFANU SAMARDŽIJI IZ GRADIŠKE

“PINKOVE ZVEZDICE” NA HUMANITARNOM KONCERTU ZA POMOĆ STEFANU SAMARDŽIJI IZ GRADIŠKE

GRADIŠKA –  Udruženje samohranih roditelja „Svjetlost“ Gradiška, Fondacija „Solidarnost“ i Kulturni centar Gradiška, u subotu 16.januara u 19 časova u Kulturnom centru organizuju humanitarni koncert „Od srca za jedno malo srce“, za pomoć u liječenju tromjesečnog dječaka Stefana Samardžije iz Gradiške, na kome će nastupiti „Pinkove zvezdice“ David Radosavljević i Valentina Mec.

Osim „Pinkovih zvezdica“ na koncertu će nastupiti i hor Osnovne muzičke škole „Branko Smiljanić“ Gradiška, Milica Runjo, i čalnovi plesnih klubova „Dens step“ Gradiške i „Ritam“ Srbac.

Direktor Kulturnog centra Gradiška, Željko Blagojević rekao je da u poslednja dva mjeseca u Kulturnim centru organizovano preko deset humanitarnih akcija za pomoć Stefana Samardžije.

Blagojević je zahvalio svim organizatorima u građanima koji su podržali humanitarni akciju “od srca za jedno malo srce”.

On je podsjetio da je otvoren i humanitarni broj 1412 za pomoć Stefanu Samardžiji.

„Pinkove zvezdice“ David Radosvljević, pozvao je, na današnoj konferenciji za medije u Gradišci,  sve građane da dođu na konecert i kupovinom ulaznice pomognu malom Stefanu da ozdravi i dodao da je i putem društvenih mreža pozvao sve koji su umogućnosti da dođu na humanitarni koncert u Gradišku.

David je rekao da se,  kada mu je majka pokazala sliku malog Stefana koji je rođen sa teškom srčanom manom, rado odazvao pozivu da nastupi na koncertu i pomogne u prikupljanju novca za njegovo liječenje te pozvao i svoju kolegicu Valentinu Mec.

Humanitarnu akcija „Od srca za jedno malo srce“ poktenula Osnovna škola „ Petar Kočić“ iz Nove Topole a da je uz pomoć i Fondacije „Solidarnost“ otvoren i humanitarni broj 1412 za pomoć Stefanu Samardžiji.

Stefan 9.februra ima zakazanu prvu operaciju srca u Londonu, koja će koštati  preko 130 000 maraka a približno toliki iznos biće potreban i za drugu opereciju, nakon koje će prama prognozi ljekara Stafan moći noramalno da živi.

Predsjedica Udruženja „Svjetlost“ Zorica Stupar, navela je da građani karte mogu kupiti u Kulturnom centru, na štandu koji će od sutra biti postavljen  u Gradišci, i drugim lokacijama koje su navedena na fajsbuk stranicu Udruženje „Svjetlost“.