Naslovna Info Hronika Pijan vrijeđao policajce, pa uhapšen

Pijan vrijeđao policajce, pa uhapšen

GRADIŠKA – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 19.06.2022. godine oko 00,55 časova, lišili su slobode lice inicijala A.Č. iz Gradiške, koji je u ulici Obala Vojvode Stepe, grad Gradiška, narušio javni red i mir vrijeđanjem policijskih službenika i na taj način ometao policijske službenike u vršenju službene radnje.

Izvršenim alkotestiranjem lica, kod istih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Po kompletiranju predmeta protiv lica A.Č. zbog počinjenog prekršaja po članu 24. istog Zakona (ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) biće podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka nadležnom sudu.

Pres konferencija

Policijska uprava Gradiška, organizuje redovnu pres konferenciju za predstavnike medija, na kojoj će biti prezentovani rezultati rada za mjesec maj 2022. godine za područje koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška.

Pres konferencija će se održati u prostorijama Policijske uprave Gradiške, 21.06.2022. godine sa početkom u 10.00 časova.