Naslovna Info Pavlović ukinuo ovlaštenja advokatu u predmetu povodom Dodikovog kredita

Pavlović ukinuo ovlaštenja advokatu u predmetu povodom Dodikovog kredita

Biznismen Slobodan Pavlović potvrdio je da je ukinuo ovlaštenja advokatu Dušku Tomiću koji je bio njegov pravni zastupnik u predmetu koji se u Tužilaštvu BiH vodi povodom kredita predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u Pavlović banci.

“Povodom nedavnih izjava u pojedinim medijima mog pravnog zastupnika Duška Tomića, želim da obavijestim javnost da sam opozvao punomoć za zastupanje Tomiću u predmetu koji se vodi pred Tužilaštvom BiH povodom kredita Milorada Dodika u Pavlović banci i time ukinuo sva ovlaštenja za dalje zastupanje”, naveo je Pavlović u saopštenju.

Pavlović se ogradio i od pojedinih izjava koje je u medijima iznosio Tomić, a u neposrednoj su vezi sa predsjednikom Republike Srpske Dodikom i drugim pomenutim licima.

“Želim da se ogradim od Tomićevih izjava i jasno saopštim da ne dijelim njegovo mišljenje”, istakao je vlasnik Pavlović banke.

On u saopštenju navodi da je Tomić samoinicijativno i bez ikakve prethodne konsultacije s njim iznosio netačne pretpostavke i zaključke.

“Uvažavajući ličnost predsjednika Republike Srpske i funkciju koju obavlja, naglašavam da je Duško Tomić samoinicijativno i bez ikakve prethodne konsultacije sa mnom iznosio netačne pretpostavke i zaključke, pri čemu su mediji naglašavali da je riječ o mom pravnom zastupniku, zbog čega se mogao stvoriti pogrešan utisak da je on govorio u moje ime i uz moju saglasnost”, naglašava Pavlović.

ATV, agencije