Naslovna Info Gradiška Otvoren “Zimski grad” u Gradišci (Foto)

Otvoren “Zimski grad” u Gradišci (Foto)

GRADIŠKA – Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić i direktor Kulturnog centra Željko Blagojević sinoć su svečano otvorili manifestaciju „Zimski grad“ u Gradišci.

U Zimskom gradu, osim klizališta, za građane su do 15. januara organizovani brojni sadržaji, te planirano održavanje devet koncerata na otvorenom.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić izrazio je zadovoljstvo zbog toga što drugu godinu otvara “Zimski grad” u čijem će predivnom ambijentu, ispred Kulturnog centra, i kvalitetnim sadržajima uživati brojni građani.

Pozdravljajući brojne posjetioce, direktor Kulturnog centra Željko Blagojević, zahvalio je Opštini Gradiška, Predsjedniku Republike Srpske, generalnom sponzoru kompaniji „Sladojević pekare“ i svim ostalim sponzorima i pojedincima ,koji su pomogli realizaciju projekta „Zimski grad” u Gradišci .

Na radost najmlađih ,na otvaranje je stigao Djeda Mraz, koji je preuzeo ključ „Zimskog grada“ na čuvanje, ali i brojna pisma novogodišnjih želja, koja su gradiški mališani željeli lično da uruče Djeda Mrazu.

Svečanom otvaranju prisustvova veliki broj posjetioca, svih generacija, koji su do dugo u noć uživali u čaroliji „Zimskog grada“.