Naslovna Info Otišao kod ljekara zbog bola u stomaku i saznao – da je...

Otišao kod ljekara zbog bola u stomaku i saznao – da je žena!

Jedan oženjeni muškarac iz kineske provincije Đeđang otišao je na pregled kod lekara zbog bolova u stomaku i krvi u mokraći. Na obostrano zaprepašćenje, otkrio je da ima menstruaciju! I ne samo to, nego i da ima kompletne reproduktivne organe žene.

Četrdesetčetvorogodišnji Čen je znao da nešto nije u redu nakon što je danima osećao umor, a lice i noge su mu oticali. Kad mu se na kraju u mokraći pojavila krv, otišao je kod lekara. Na skeneru je video nešto što je najmanje očekivao – da ima matericu i jajnike.

Analiza je pokazala da Čen ima dva X hromozoma, što znači da je genetski zapravo žena. Osim toga, otkriveno je i da zbog genetskog poremećaja ima tumor na nadbubrežnim žlezdama zbog kog mu one otiču i utiču na pojačano lučenje muških hormona.

U bolnici koja je vršila ispitivanje kažu da u prvi mah nisu ni pomislili da je Čen zapravo žensko. Detaljnijim pregledom su shvatili da on nema Adamovu jabučicu, a onda i da mu se polni organ razlikuje od muških.

Čen tvrdi da sa suprugom ima normalan seksualni život, ali lekari u to sumnjaju. Terapija koja bi ga vratila u njegov “normalan” pol, nažalost, više, zbog godina, nije moguća.

Preuzeto sa www.blic.rs