Naslovna Info Hronika Osmoro povrijeđenih u saobraćajnim nezgodama u Gradišci

Osmoro povrijeđenih u saobraćajnim nezgodama u Gradišci

GRADIŠKA – U četiri saobraćajne nezgode, koje su se proteklog vikenda dogodile na području Gradiške, povrijeđeno je osam lica, potvrđeno je “Nezavisnim” iz policije.

U mjestu Brestovčina, u subotu u 12.10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.D. (34) iz Gradiške, sa renoom 5, te  Z.V. (27) iz Gradiške sa mercedesom, kao i parkirani BMW, vlasništvo E.Z. (21) iz Gradiške, a u toj nezgodi povrijeđen je D.D.

Juče oko 3.35 časova u Rovinama dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.R. (25) iz Laktaša, sa audijem i M.P. (52) iz Tuzle sa mercedesom, sa kojim je u vozilu bio suvozač N.P. (46) iz Cazina, s tim što su u toj nezgodi povrijeđena sva tri lica.

Nezgoda je zabilježena i sinoć oko 21.15 časova na auto – putu u Romanovcima. Učestvovali su D.J. (29) iz Gradiške sa FIAT stilom, Lj.T. (66) iz Gradiške sa micubiši pajerom, te V.T. (31) iz Šipova sa golfom 4, a povrijeđeni su D.J. i Lj.T.

Četvrta nezgoda dogodila se jutros oko 1.45 časova u Čatrnji, a povrijeđena su dva lica u pežou 307, koji je sletio. Vozilom je upravljao S.Š. (30) iz Gradiške, a sa kojim je bio suvozač M.K. (31) iz Gradiške.

“Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo”, saopštili su iz Policijske uprave Gradiška.

NN