Naslovna Sport Ostali sportovi ORK “Kozara” trijumfon završila sjajnu sezonu I M:tel lige Republike Srpske

ORK “Kozara” trijumfon završila sjajnu sezonu I M:tel lige Republike Srpske

Rukometaši gradiške Kozare savladalu su juče ekipu ORK “Borac” Banjaluka rezultatom 31-27 (22-13), u predposlednjem kolu Prve lige Republike Srpske.

Prvo poluvrijeme bilo je zaista sjajno u oba pravca, pa je isto završilo +9 u korist naše ekipe. Funkcionisalo je sve, što je bilo pomalo i iznenađujuće ako se zna u koliko smo oslabljenom sastavu došli na ovu utakmicu.

U drugom poluvremenu domaćin se očekivano konsolidovao i igrao puno bolje. Ipak, “Kozara” je imala odgovor i na to, nekoliko puta je odbijen pokušaj “Borca” da se vrati u utakmicu i ponijeli smo cijeli plijen u Gradišku.

Posljednje 26. kolo u ovom izdanju I M:tel lige Republike Srpske, “Kozara” će biti slobodna. Jedino što je sigurno za sada, da ćemo ovu sjajnu sezonu završiti među prve tri ekipe na tabeli. O tome da li ćemo možda biti i šampioni, znaćemo za 7 dana kada se odigra posljednje kolo.
Bez obzira na ishod pomenutog kola, bila je ovo fenomenalna sezona za rukometaše iz Gradiške, o kojoj ćemo tek pisati!

U prvaku Srpske odlučivaće poslednje kolo prvenstva u Gacku, gdje se sastaju Hercegodina i Višegrad.

Rukomet u Gradišci ipak nije rekao svoju posljednju riječ ove sezone.
31.05. i 01.06. u našoj “ARENI” biće odigrana završnica prvenstva Republike Srpske za juniore, na kome će nastupati i naši mladi rukometaši, vidimo se!