Naslovna Sport Košarka OKK Kozara pokreće ambiciozan projekat na krilima novog rukovodstva

OKK Kozara pokreće ambiciozan projekat na krilima novog rukovodstva

U velikoj sali Kulturnog centra održan je prvi saziv Skupštine OKK „Kozara“ iz Gradiške, uz poštovane protokole i propise izazvane pandemijom virusa korona.

Napravljen je rezime dosadašnjeg dijela sezone, izglasano je novo rukovodostvo sa akcentom na predsjednika kluba i upravni odbor, a dugogodišnji planirani projekat podizanja kluba na zdrave temelje ogleda se u pokretanju mlađih selekcija, te potencijalnom ulasku u Prvu ligu Republike Srpske.

Jednoglasnom odlukom Skupštine za predsjednika kluba izabran je nekadašnji igrač kluba koji je „preteča“ današnjeg Omladinskog košarkaškog kluba Kozara – Boris Nenad.

„Rijetko kvalitetna grupa mladih ljudi iz našeg grada okupila se na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem, a svi smo saglasni u tome da mladim generacijama omogućimo kvalitetnu kako sportsku, tako i životnu edukaciju u smislu zdravog odrastanja propraćenog sportom koji najviše volimo“rekao je Nenad.

Upravu kluba čine uspješni i perspektivni pojedinci iz raznoraznih sfera društva koji svojim znanjem i kvalitetom žele gore navedeni projekat ostvariti zajedničkim snagama. Među njima su Danijel Gončin, Denis Šmitran,Viktor Vukotić, Vukašin Zdjelar, Igor Damjanović, Josif Ilić, Miloš Račić i Radislav Martić. Mjeseci ispred nas donijeće mnoštvo novih stvari, a za sve značajne informacije o strukturi i radu OKK „Kozara“ javnost grada na obali rijeke Save biće blagovremeno obavještena putem istaknutih gradskih medija, a neće izostati niti reklama na društvenim mrežama.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Youtube i preuzmite besplatnu Android aplikaciju Moja Gradiška“.